Vraag en antwoord

Wat is Budgently?

Budgently is ontstaan om sneller en makkelijker te bepalen wat je met je geld kunt doen. Maak een einde aan lompe cirkeldiagrammen en lange lijsten met bij- en afschrijvingen. Bekijk jouw financiële speelruimte snel en gemakkelijk.

Hoe werkt het?

Connect jouw bankrekening met Budgently en integreer jouw financiële gegevens in alleen-lezen modus. Op basis van saldo informatie en maandelijks terugkerende kosten wordt jouw financiële speelruimte berekend over de toekomstige maand. De ingevoerde inkomsten worden niet meegerekend.

Kan Budgently geld verplaatsen van mijn rekening?

Nee. Budgently is ontworpen om jouw financiële gegevens te integreren in alleen-lezen weergave. Dat betekent dat geld niet met Budgently in of uit jouw bankrekening kan worden verplaatst.

Welke transacties worden geimporteerd?

Terugkerende betalingen worden vastgesteld aan de hand van de transactiedata van de afgelopen drie maanden. De initiële voorwaarden zijn: zelfde bedrag, zelfde datum en bankrekening.

Moet ik betalen voor Budgently?

Nee

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Copyright Budgently B.V. 2018. Alle rechten voorbehouden. Budgently B.V. is een bedrijf geregistreerd in Nederland, bedrijfsregistratie nummer 857255836.